Armax

MAAN JOHTAVIA TOIMISTOTUOLI JA TOIMISTOKALUSTEVALMISTAJIA

TYÖ- JA ASIAKASTUOLIT

Toimistoon tai tuotantoon tai asiakastilaan tyylikkyyttä, laatua ja ergonomiaa. Työpaikkojen vaativat olosuhteet asettavat korkeat vaatimukset tuolien mukavuudelle ja kestävyydelle. Ergonomisesti oikein suunniteltu tuoli myös auttaa työssä jaksamisessa.

Armax 2000

Toimistotyöntekijän ja opiskelijan todellinen peruslöytö! Istuin korkeussäädetään kaasujousella. Ristiseläntuen korkeus- ja istuinsyvyys säädettävissä. Tuolissa on kaksoispyörät ja 3cm vahva pehmuste.

Armax Alma

Korkeussäädettävillä käsinojilla varustettu atk-tuoli! Istuinkorkeus säädetään kaasujousella. Istuimen alakorkeus 41cm ja yläkorkeus 54cm. Käsinojien säätövara 7cm. Istuimen kaltevuussäätö. Istuinsyvyys säädettävissä. Tuolissa lattiaystävälliset kaksoispyörät ja kitkajarru. Istuimen koko 45x44cm. Ristiseläntuki 42x52cm.

Armax Asta

Korkeussäädettävillä käsinojilla varustettu unelma atk-tuoli! Myös leveyssäätö. Henkari takana. Selkänojan korjeus säädettävissä. Istuinkorkeus säädetään kaasujousella. Tuolissa keinumekanismi, jonka jousen jäykkyys säädettävissä portaattomasti. Lisävarusteena niskatuki. Tuolissa lattiaystävälliset kaksoispyörät kitkajarrulla.

Armax Cat 4 -palli

Integraalimuovi istuin- Asentajan tuoli teollisuuteen, autokorjaamoille, hitsaajille eri korkeuksilla.

Armax Cat

Perustuoli teollisuuteen ja suurkeittiöihin! Istuinkorkeus säädetään kaasujousella. Korkea pilari ja jalkarengas lisävarusteena. Ristiseläntuen korkeus- ja istuinsyvyys säädettävissä. Tuolissa on kaksoispyörät tai liukunastat.

Armax Patty

Peruskelpoinen työtuoli teollisuuteen ja suurkeittiöihin! Korkea pilari ja jalkarengas lisävarusteena. Istuinkorkeus säädetään kaasujousella. Ristiselän korkeus- ja istuinsyvyys säädettävissä. Tuolissa kaksoispyörät tai liukunastat.

Armax Step-On -satulatuoli

Satulatuoli. Istuinkorkeus säädetään kaasujousella. Säätövara 20cm. Istuimen kaltevuuskulma säädettävissä. Tuolissa on pehmeäreunaiset, lattiaystävälliset kaksoispyörät.

Armax Unique

Todella hieno, uutta muotoilua oleva asiakastuoli! Selkänojan tyynyosan saa usealla eri muotoilulla ja eri tarjouksella logonne mukaan (kuten kuvassa).

Armax Maru

Yleistuoli. Verhoiltu / verhoilematon toimiston asiakastuoli henkilökunnan kahvitilan tuoli Myös vanerilla, pyökki koivu.

Armax Planet

Asiakastuoli. Runko kromattuna tai mustana.