Armax

MAAN JOHTAVIA TOIMISTOTUOLI JA TOIMISTOKALUSTEVALMISTAJIA

Tervetuloa!

Olemme Tampereen Myllypurossa voimakkaasti kehittyvä julkitila- ja toimistokalusteiden valmistaja, sekä markkinoija. Valmistuksen olemme aloittaneet vuonna 1993. Vuonna 2004 yhdistimme oman ammattitaitomme lähes 30 vuotta kalusteita ja kalusteiden osia valmistaneen Scan-Cast Oy: kanssa.

Armax tuotemerkin alle on vuosien aikana kehittynyt mittava ja varteenotettava tuoteperhe. Tuoteperheeseen kuuluvat mainittavimpina tuotteina Step-On satulatuolit sekä Alma toimistotuolit. Uutta mielenkiintoista lisää tuotteisiin on tullut Armax:in Asta atk-tuoleista.

Armax tuolien mekanismit ovat testattuja ja toimivia. Pyörien, sekä ristikoiden osalta tuotteemme täyttävät kansainväliset normit. Käyttämämme pehmusteet sekä kankaat täyttävät julkitilakäytön vaatimukset, niin hankauskeston kuin palosuojanormien osalta. Verhoilutyöt, kokoonpano sekä tarvitsemamme metalli- ja alumiiniosat valmistamme tehtaallamme Tampereella.

Tuolien ergonomisiin ominaisuuksiin kiinnitämme erityisesti huomiota, haluammehan tarjota Teille parasta. Tarvittaessa pystymme myös suorittamaan yksityiskohtaisia, räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Monipuolisesta mallistosta löytyvät vaihtoehdot useisiin tarpeisiin, esimerkkinä mm. kassa-, teollisuus-, toimisto-, asiakas-, puhdas- sekä taukotilat. Valikoimastamme löydät myös hyvin suunniteltuja toimisto- sekä atk laitepöytiä, hyllystöjä ja laatikostoja.

Suunnittelupalvelumme kautta myös tilaustyönä kaluste- ja tilaratkaisut onnistuvat, jopa avaimet käteen periaatteella. Kartoitamme tarvittaessa mielellämme tarpeenne ja pyrimme saamaan kalusteillamme suuret sekä pienet tilat tehokkaaseen hyötykäyttöön. Tarjoamme kalusteitamme ja palveluamme asiakaspalvelu-, taukotiloista aina mittaviinkin toimistoratkaisuihin.